Wat doen EM kermaische kralen:

Klei wordt met Effectieve Micro-organismen gefermenteerd met EM-Keramiek als resultaat. De informatie van de Effectieve Micro-organismen zit na de fermentatie en het bakken in de klei opgeslagen. Vandaar dat EM-Keramiek zeer lang werkzaam blijft. De trilling van het EM-Keramiek is gunstig op allerlei vlakken. EM-Keramiek is een product dat eenvoudig kan worden ingezet voor een uitgebreid scala van toepassingen en processen.

Het is een materiaal waarmee onder andere de kwaliteit van water kan worden verbeterd. Na contact met bv. water wordt de informatie (frequenties) van het EM-keramiek overgedragen op het water. Er ontstaan kleinere waterclusters die o.a. kalkafzetting verminderen. De kwaliteit van het water verbetert en blijft langer vers. Ook kan met EM-Keramiek de kiemkracht van zaden en de groei van planten in positieve zin worden bevordert. Bij de aanpak van milieuproblemen, de productie van voedingsmiddelen, besparen van energieverbruik en het verbeteren van gezondheid voor bodem, gewas, dier en mens kan het eenvoudig worden ingezet en de resultaten zullen u verbazen.

De werkzaamheid van EM-Keramiek is gebaseerd op het principe dat energie kan worden behouden en overgedragen door deze eigenschappen te binden in gebakken klei. Lees hier meer over ‘De kracht van resonantie’.
Bron: emnatuurlijkactief.nl

Deze kralen worden ook gebruikt voor de natuurlijke anti-tekenband. 

De anti-tekenband werkt het beste als uw huisdier deze 24 uur per dag om heeft. Vooral in het begin, de eerste 3 á 4 weken is dit belangrijk. Na 3 á 4 weken werkt hij optimaal. Daarna mag hij wel voor een kort tijd af.
Tijdens het tekenseizoen kan uw huisdier de band het beste continu dragen.
Zorg dat de band niet te los zit, zodat hij af kan schieten. De kralen werken het beste als deze tegen de vacht aanzitten.

De band kunt u reinigen door hem onder de kraan te wassen. Gebruik geen zeep of chemische middelen dit is niet gunstig voor de werking van de kralen. Laat de band in de zon drogen.
Uw huisdier mag wel gewoon met de band om zwemmen. Doe de band alleen wel af als dit in een bad met chemische middelen zoals chloor is.

 

Zelf ondervinden we bij onze hond dat het ook heel goed tegen vlooien werkt.  

Het koord wat geschikt is voor deze banden vindt u hier: https://www.humiezbeads.nl/c-2793732/paracord-parakoord/
De slotjes die u ervoor kunt gebruiken vindt u hier: https://www.humiezbeads.nl/c-2793733/slotjes/

Sorteer op

    

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2008 - 2024 Kralen en Bedels van Humiez Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Tot 18 juni zijn wij op vakantie. In deze periode worden er geen bestellingen verstuurt en kunnen ook niet opgehaald worden. Vanaf 18 juni gaan wij bestellingen weer verzenden, is het mogelijk om deze op te halen en worden de berichtjes verwerkt. Daarom nu 15% korting op ons gehele assortiment (uitgezonderd EM-kralen). Deze korting krijgt u door bij kortingscode Vakantie in te vullen